KUMPPANIT

Toteutamme palvelut yhteistyössä mm. seuraavien kumppaneiden kanssa.

 

 

Cafe Kuusijärvi

Kuusijärvi on jo vuosikymmeniä ollut pääkaupunkiseutulaisten suuressa suosiossa. Kesäisin Kuusijärvelle houkuttelee Vantaan suurin uimaranta, vuonna 2014 uusitut sähkösaunat ja muut aktiviteetit. Talvikaudella ihmisiä houkuttelee mm. avantouinti, hyvin hoidetut hiihtomaastot sekä aidot suomalaiset savusaunat.Kuusijärven päärakennuksessa toimii ympärivuotisesti monipuolinen ja viihtyisä kahvilaravintola Cafe Kuusijärvi.

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport on kansainvälinen ja energinen kohtaamispaikkasi Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä. Kirjaudu sisään ja nauti 258 hotellihuoneesta, kokoustiloista, Kitchen & Table -ravintolasta sekä rentoutumisosastosta, jossa mm. sauna. Clarioniin on helppo saapua junalla, sillä Aviapoliksen asema on aivan pääsisäänkäynnin tuntumassa.

Cumulus Resort Airport Congress Center

Cumulus Resort Airport Congress Center tarjoaa asiakkailleen majoituksen ohessa päiväretken Vantaalla. Paketoi itsellesi ja perheellesi mukava loma tai vaikka työporukalle kokous- ja virkistysmatka! Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla aivan lentoaseman ja kauppakeskus Jumbon läheisyydessä.

Fazer Experience Vierailukeskus

Karl Fazer avasi ranskalais-venäläisen kahvilan syyskuussa 1891 Helsingin Kluuvikadulla. 125 inspiroivan vuoden kunniaksi avattiin lokakuussa 2016 uusi ja ainutlaatuinen Fazer Experience Vierailukeskus, jossa on elämyksellinen näyttely, Fazer Café sekä myymälä. Vierailukeskus tarjoaa myös idearikkaat tilat ja monipuoliset puitteet kokouksiin sekä erilaisiin tapahtumiin kokki- ja leivontakouluista suklaatastingiin, sesongeittain vaihtuvista teemoista lasten syntymäpäiväkarkeloihin.

Heureka

Tiedekeskus Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Heurekassa kaikenikäiset kokevat oivaltamisen iloa vuorovaikutteisissa näyttelyissä, planetaariossa, oppimisohjelmissa ja tapahtumissa. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on keskimäärin 300 000 vuosittain. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista.  

Kauppakeskus Jumbo

Kauppakeskus Jumbo sijaitsee Vantaalla, Kehä III:n varrella lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Jumbossa on 4600 parkkipaikkaa, 120 liikettä ja sen yhteydessä on viihde- ja hotellikeskus Flamingo.

Ticketmaster Suomi

Ticketmaster Suomi toimii päiväretken lippujen jakelijana. Ticketmaster tarjoaa laadukkaan ja luotettavan lipunmyyntijärjestelmän. Ensisijaisen tärkeää meille on myös se, että Ticketmaster on kansainvälinen toimija, jolloin sama myyntijärjestelmä palvelee asiakkaita sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Viihdekeskus Flamingo

Viihdekeskus Flamingo on Pohjoismaiden suurin viihdekeskus, josta löytyy tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Lähde vaikka lasten kanssa vesipuistoon, 3-D leffaan ja hohtogolfaamaan, puolison kanssa ostoksille, kylpylään ja kynttiläillalliselle, kaverien kanssa keilaamaan, pubiin ja yöksi hotelliin.Viihdekeskus sijaitsee Vantaalla, Kehä III:n varrella, kauppakeskus Jumbon vieressä. Flamingossa on myös 800:n auton ilmainen pysäköintihalli.