TIXI TRAVEL

Tixi Travel on vantaalainen rekisteröity matkanjärjestäjä.


 

Luotettava, tunnollinen ja palveleva.

Yritys on keskittynyt henkilökuljetuspalveluihin sekä räätälöityihin retkiin ja teemamatkoihin Suomessa, Skandinaviassa ja Baltiassa. Tixi Travel haluaa myös edistää Vantaan matkailua; tästä esimerkkinä uusi retkituote, Vantaan kiinnostavimmat kohteet kattava päiväretki, joka tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan liikkua ja tutustua kohteisiin.

Tixi Travelin toimipaikka on Tikkurilassa, pääkaupunkiseudun lento-, rautatie- ja tieliikenteen solmukohdassa, aivan Aviapoliksen ja lentokentän naapurissa.

Tixi Travel on Cafe Viinikanat Oy:n 2016 perustettu, matkojen järjestämiseen keskittynyt aputoiminimi. Yhtiöllä on kokemusta henkilökuljetusalasta  aputoiminimellä TixiTaxi  ja ravintola-alasta yli parinkymmenen vuoden kokemus, joten matkailu osana liiketoimintaa on yhtiölle luonnollinen toimialan laajennus.

Tixi Travel on rekisteröity matkanjärjestäjä. Kuulumme Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin ja näin olemme vastuullinen sekä luotettava matkanjärjestäjä. Valmismatka on asiakkaalle turvallinen valinta ja asiakkaan oikeudet on aina turvattu.

 

 

YHTEYSTIEDOT

HYVÄ TIETÄÄ

YLEISET VALMISMATKAEHDOT

ERITYISEHDOT

BUSSIMATKAT

HINNASTO