Trieste, Italia 17.-20.11.2017

Lähde mukaan festivaalimatkalle Italian Triesteen, joka tunnetaan kulttuurin kehtona ja tunnelmallisena satamakaupunkina.


 

Aivan Slovenian rajalla Pohjois-Italiassa sijaitseva Trieste on tunnettu erityisesti arkkitehtuuristaan ja kaupungilla on pitkä historia merkittävänä satamakaupunkina. Trieste on aikoinaan kuulunut Rooman valtakuntaan ja myöhemmin sen ovat valloittaneet itävaltalaiset. Trieste liitettiin Italiaan vasta 1954, joten näin ollen kaupunki on imenyt vaikutteita useista eri kulttuureista. Pikku-Wieniksi historiansa vuoksi kutsuttu Triesten satamakaupunki henkii keskieurooppalaista tunnelmaa ja on kulttuurien kohtauspaikka. Kaupunki on myös toiminut inspiraationa useille taiteilijoilla.

Historialliset nähtävyydet, kuten Miramaren linna, kaupungin keskusaukio Piazza Unità d’Italia ja Roomalainen teatteri sekä kaupungin lukemattomat tunnelmalliset kahvilat tekevät tästä erittäin houkuttelevan kaupunkilomakohteen. Myös paikallinen ruokakulttuuri tarjoaa kulinaristisia nautintoja, joista erityisesti täytyy mainita kalaruoat, juustot ja viinit.

Kaupunki on sopivan kokoinen liikkua jalkaisin, joten lyhyessäkin ajassa ehtii kokea paljon. Marraskuuussa on 12 astetta lämmintä ja leudon ilmaston vuoksi Trieste on ilamston puolesta miellyttävä kohde myös talvikuukausina.

 

BRQ Vantaa Festival järjestää matkan Triesteen marraskuussa 2017

Lähde BRQ Vantaa Festivalin kannatusyhdistyksen ja Tixi Travelin järjestämälle festivaalimatkalle Triesten Wunderkammer festivaalille Italiaan 17.-20.11.2017.

Wunderkammer on ennakkoluuloton, rajoja ylittävä musiikkifestivaali Triestessä ja ohjelmisto on kiehtova! Matkanjohtajana ja oppaana toimii BRQ Vantaa Festivalin kannatusyhdistyksen puheenjohtaja Pipsa Toikka.

 

MATKAN OHJELMA

PE 17.11.
12.40–16.30 Helsinki – München – Trieste (Lufthansa), aikataulu tarkentuu kun matka varmistuu
20.30 Festivaalin avajaiskonsertti: Teatro Miela, Daša Grgič tanssi, Paola Erdas clavicimbalom, Elena Baldassarri tabla, Shadi Fahti sitar – konsertin jälkeen jatkotilaisuus

LA 18.11.
Aamupäivästä tutustu kaupungin ihaniin puoteihin (mm. muotia, herkkuja, kahvia).
Iltapäivällä Wunderküchen: festivaalin ruokatapahtuma, keskiaikaista ja renessanssin aikaista.
19.00 Luterilaisessa kirkossa: Tune thy Musicke to thy Hart, Canary Pipe Irene Brigitte, laulu ja kansanomainen kitara Irene Fantin, laulu ja arkkiluuttu
21.00 Luterilaisessa kirkossa: When Shall This Bright Day Begin, Jozef Van Wissem, archlute

SU 19.11.
Tutustuminen Triesten nähtvyyksiin mm. linnaan, museoihin, amfiteatteriin

MA 20.11.
12.55–22.55 lento Trieste – München – Helsinki (Lufthansa), aikataulu tarkentuu kun matka varmistuu

 

MAJOITUS

Hotel Victoria **** on tasokas hotelli Triesten paraatipaikalla. Majoitus yhden tai kahden hengen huoneissa (1hh lisämaksusta), sisältää aamiaisen, hotellissa wifi. (Huom! myös festivaalimuusikot asuvat samassa hotellissa.)

HINTA

Hinta on suuntaa antava ja tarkentuu, kun lentojen ryhmävaraus on tehty. Lentojen hinta varaushetkellä määrittelee lopullisen hinnan.

Majoittuminen 2hh – noin 700€
Majoittuminen 1 hh – noin 800€

Hinta sisältää lennot Helsinki-Trieste-Helsinki, lentokenttäkuljetus, majoitus 3vrk, kannatusyhdistyksen suunnitteleman ohjelman.

EHDOT

Ilmoittautuminen 31.8.2017 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova ja tehdään tehdään alla olevalla lomakkeella.

Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on 20 henkilöä. Ryhmän varaus tehdään, kun ryhmä on kasassa ja tällöin tarkentuu lopullinen hinta.

Tixi Travel pidättää oikeuden aikataulu- ja hintamuutoksiin. Tixi Travel ei vastaa matkan ohjelmistomuutoksista kohteessa. Tixi Travel ei takaa kohteen tai majoituksen esteettömyyttä.

Tällä matkalla sovelletaan yleisiä valmismatkaehtoja sekä joissakin kohdin Tixi Travelin erityisehtoja.

Varausmaksu on 250€ ja tämä laskutetaan heti kun matka varmistuu. Loput matkan hinnasta tulee olla maksettuna 30 päivää ennen matkaa. Tekemällä varauksen hyväksyt nämä ehdot. Lasku ja lisätiedot matkasta toimitetaan varauksessa ilmoitettuun sähköpostiin.

LISÄTIETOJA

BRQ Festival Vantaa: http://www.brq.fi/

Wunderkammer Trieste:
http://www.wunderkammer.trieste.it/
https://www.facebook.com/pg/wunderkammer.trieste/

Hotel Victoria: http://www.hotelvictoriatrieste.com/en/

Tixi Travel erityisehdot: https://tixitravel.fi/yritys/erityisehdot/

Yleiset valmismatkaehdot: https://tixitravel.fi/yritys/yleiset-valmismatkaehdot/

 

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT!