TCBW 2018

Baltian suurin käsityöoluiden festivaali Tallinn Craft Beer Weekend TCBW tapahtuma järjestetään Tallinnassa toukokuussa 2018.


 

LOPPUUNMYYTY!

Tixi Travelin panimomatkojen sarjassa on avattu myyntiin käsityöoluisiin keskittyvä hieno tapahtuma Tallinnassa. Viime vuonna tapahtuman kahden päivän pääsyliput myytiin loppuun kuudessa päivässä puoli vuotta aikaisemmin. Joka vuosi suosiotaan kasvattaneen tapahtuman odotetaan olevan jälleen menestys. Lähde mukaan kokemaan Tallinn Craft Beer Weekend 2018!

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä ekslusiiviseen joukkoon ja lunastaa paikkasi jo ennen virallisen lipunmyynnin alkua. Tixi Travel on paketoinut matkat, majoitukset ja pääsylipun. Valikoimasta löytyy hostel majoitus, budget- ja neljän tähden hotelli. Matkat Tallinnaan tehdään Silja Tallinkin laivoilla.

Yli 10 hengen ryhmille voidaan tehdä alla olevasta ohjelmasta poikkeavat matkajärjestelyt/ aikataulut. Kysy lisää info@tixitravel.fi.

 

TALLINN CRAFT BEER WEEKEND

Tämä tapahtuma on ollut loppuunmyyty parina viime vuonna. Sen taustalla on virolainen Põhjala panimo. Tapahtuman venuena toimii Kulttuurikatel eli Kulttuurikattila, joka on Tallinnan keskustassa sijaitseva vanhaan tehdasrakennukseen rakennettu uusi kultturikeskus.

TCBW:ssä oli viime vuonna mukana yli 40 pienpanimoa Virosta sekä muualta Euroopasta ja Yhdysvalloista. Sisäänpääsymaksuun sisältyy kaikkien oluiden vapaa maistelu ja ruokarekoista löytyy herkkuja moneen makuun. Lähde mukaan tähän olutharrastajien ykköstapahtumaan!

 

 

MATKAN OHJELMA 4.-6.5.2018

PE 4.5.2018
Klo 9.30 Länsiterminaali (Laiva Tallink Megastar, lähtö klo 10.30)
Klo 12.30 Saapuminen Tallinnaan ja omatoiminen siirtyminen hotelliin ja tapahtumaan

LA 5.5.2018
Omatoiminen ohjelma

SU 6.5.2018
Klo 12.30 D-terminaali (Laiva Megastar, lähtö Tallinnasta klo 13.30)
Klo 15.30 saapuminen Länsiterminaaliin

 

MAJOITUS

Majoitus 2 tai 1 hengen huoneessa:

Fat Margaret’s hostelli, jossa on kahden sekä yhden hengen huoneita omalla suihkulla ja wc:llä. Sijainti aivan tapahtuman läheisyydessä, käytännössä sen takapihalla. Hostelli on erittäin siisti ja huoneet on remontoitu parin viime vuoden sisällä.

City Hotel Tallinn** hotellissa, joka sijaitsee noin 500 metriä vanhasta kaupungista ja aivan lähellä ovat uudistuneet Telliskiven ja Kalamajan kaupunginosat. Tarjolla kahden sekä yhden hengen huoneita. Aamiainen tarjolla tien toisella puolella Hotel von Stackelbergissa (lisähinnalla).

Centennial Hotel**** on tänä vuonna avattu erittäin tyylikäs neljän tähden hotelli. Hotelli sijaitsee Tallinnan keskustassa, reilun viiden minuutin kävelyn päässä vanhasta kaupungista. Tarjolla on kahden ja yhden hengen huoneita ja hintaan sisältyy aamiainen.

HINTA

Fat Margaret’s
2hh huone á 254€ / 1hh huone 285€

City Hotel Tallinn**
2hh huone á 267€ / 1hh huone 318€

Centennial Hotel****
2hh huone á 295€ / 1hh huone 359€ (sis. aamiaisen)

Hinnat sisältävät laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki, majoituksen varauksen mukaan sekä kahden päivän pääsylipun Tallinn Craft Beer Weekend tapahtumaan.

LISÄPALVELUT

Buffet-ruokailu laivalla meno- ja paluumatkalla 25€ /hlö/ suunta. Näistä maininta varauksen lisätiedoissa.

EHDOT

Ilmoittautuminen on sitova ja tehdään alla olevalla lomakkeella.

Tixi Travel pidättää oikeuden aikataulu- ja hintamuutoksiin. Tixi Travel ei takaa kohteen tai majoituksen esteettömyyttä.

Tällä matkalla sovelletaan yleisiä valmismatkaehtoja sekä joissakin kohdin Tixi Travelin erityisehtoja.

Varausmaksu on 100€. Loput matkan hinnasta tulee olla maksettuna 30 päivää ennen matkaa. Tekemällä varauksen hyväksyt nämä ehdot. Loppulasku ja lisätiedot matkasta toimitetaan varauksessa ilmoitettuun sähköpostiin.

Lisätietoja info@tixitravel.fi

 

VARAA MATKA

Ilmoita varauksen yhteydessä lisätiedot-kohdassa:
– mihin majoitukseen varaus tehdään (paikka, 1/2hh)
– kenen kanssa hotellihuone jaetaan, jos matkakumppani on tiedossa
– sekä mahdolliset lisäpalvelut

 

HUOM!
22.11.2018: Fat Margaret’s on täyteen varattu. Tiedotamme tässä, jos varauksia vapautuu vielä myyntiin.
24.11.2018: 1x 2hh vapautunut Fat Margaret’s hostellista. Paketteja jäljellä 4.
27.11.2017: Kaikki myynnissä olleet paketit on varattu. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme tällä sivulla!

 

Ehdot:
Yleiset valmismatkaehdot ja Tixi Travelin erityisehdot

Hyväksyn ehdot

Tilaan uutiskirjeen