FISKARSIN ANTIIKKIPÄIVÄT 2018

Tixi Travel järjestää päivittäin kuljetuksen tapahtumaan Helsingistä. Pääset paikalle helposti ja vaivattomasti suoraan portille. Bussissa kulkee myös mukavasti mukaan tarttuvat ostokset!


 

Fiskarsin Antiikkipäivät ry järjestää perinteeksi muodostuneen antiikin, designin, taiteen ja vintagen monipuolisen kesätapahtuman Fiskarsin Antiikkipäivät jälleen 2018. Näytteilleasettajina oli kesällä 2017 yli 70 kokenutta ammattikauppiasta, joiden vuosien varrella kasvaneen kokoonpanon taival Raaseporin alueen kesän antiikkitapahtumissa on alkanut jo 27 vuotta sitten.

Tarjolla on laaja valikoima esineistöä 1700–luvun antiikista 1900–luvun moderneihin designklassikoihin, mielenkiintoisia keräily- ja vintage-esineitä sekä suomalaista ja ulkolaista taidetta. Tapahtumassa kävijän on mahdollista tehdä ekologisia, kestäviä ja yksilöllisiä löytöjä itselle tai lahjaksi. Erikoisasiantuntijamme arvioivat myös asiakkaiden omia esineitä ja antavat entisöintiin liittyviä vinkkejä.

Helppo ja vaivaton tapa päästä paikanpäälle on hypätä Tixi Travelin kyytiin! Kuljetukset lähtevät Helsingin keskustasta Kiasmalta ja paluu samaan paikkaan. Kuljetukset järjestettiin ensimmäistä kertaa heinäkuussa 2017 ja toteutetaan taas 2018.

Saavuttaessa paikalle jaetaan pääsyliput ja messuesite, minkä jälkeen pääsee kiertämään tapahtuma-aluetta vapaasti. Alueella voi nauttia näytteilleasettajien osastojen lisäksi kauniista miljööstä sekä kahvio- ja ravintolapalveluista.

 

LISÄTIETOJA KEVÄÄLLÄ 2018!

 

Information in English!