FISKARSIN ANTIIKKIPÄIVÄT 6.-9.7.2017

Tixi Travel järjestää päivittäin kuljetuksen tapahtumaan Helsingistä. Pääset paikalle helposti ja vaivattomasti suoraan portille. Bussissa kulkee myös mukavasti mukaan tarttuvat ostokset!


 

Fiskarsin Antiikkipäivät ry järjestää perinteeksi muodostuneen antiikin, designin, taiteen ja vintagen monipuolisen kesätapahtuman Fiskarsin Antiikkipäivät jälleen to-su 6.–9.7.2017. Tapahtumapaikkana on Fiskarsin Vanha veitsitehdas pihoineen. Näytteilleasettajina on yli 70 kokenutta ammattikauppiasta, joiden vuosien varrella kasvaneen kokoonpanon taival Raaseporin alueen kesän antiikkitapahtumissa on alkanut jo 27 vuotta sitten.

Tarjolla on laaja valikoima esineistöä 1700–luvun antiikista 1900–luvun moderneihin designklassikoihin, mielenkiintoisia keräily- ja vintage-esineitä sekä suomalaista ja ulkolaista taidetta. Tapahtumassa kävijän on mahdollista tehdä ekologisia, kestäviä ja yksilöllisiä löytöjä itselle tai lahjaksi. Erikoisasiantuntijamme arvioivat myös asiakkaiden omia esineitä ja antavat entisöintiin liittyviä vinkkejä.

Helppo ja vaivaton tapa päästä paikanpäälle on hypätä Tixi Travelin kyytiin! Kuljetukset lähtevät Helsingin keskustasta KIasmalta ja paluu samaan paikkaan.

Saavuttaessa paikalle tapahtuman edustaja saapuu autoon kertomaan tapahtumasta ja tapahtuma-alueesta. Samalla jaetaan pääsyliput ja messuesite, minkä jälkeen pääsee kiertämään tapahtuma-aluetta vapaasti. Aluella voi nauttia näytteilleasettajien osastojen lisäksi kauniista miljööstä sekä joen rannalla sijaitsevista kahvio- ja ravintolapalveluista. Tapahtuma-alueella toimii myös Ägräs Distillery –tislaamon oma Ägräs Taproom terasseineen ja oluttarjoilusta vastaa Fiskarsin Panimo.

 

MATKA – Meno-paluu Helsinki, Kiasma (Mannerheiminaukio 2) – Fiskarsin Vanha veitsitehdas

AIKA – Päivittäin tapahtuma-aikana 6.-9.7.2017
Lähtö: klo 8.30 Kiasman edestä (saapuminen Fiskarsiin noin klo 10.00)
Paluu: paluu klo 14.00 (saapuminen Helsinkiin noin 15.30)

HUOM!
Sunnuntain kuljetuksessa vain 9 paikkaa vapaana!

 

HINTA

34,90 €   meno-paluu ja pääsylippu tapahtumaan
29,90€  
pelkkä meno-paluu kuljetus
12,50€   
lapset 4-12v meno-paluu
0€    
0-3v ilmaiseksi

 

LIPPU

  • Maksettua lippua ei muuteta eikä peruuteta.
  • Ennakkomyynti on päättynyt ma 3.7.2017.
  • Jos lippuja on jäljellä ennakkomyynnin jälkeen, voi lippuja ostaa kuljettajalta.
  • Lipun voi maksaa bussissa käteisellä sekä pankkien myöntämillä debit- ja luottokorteilla.
  • Ennakkoliput: Kuljettajalle tulee esittää Tixi Travelin kuitti, jossa näkyy selkeästi ostettu tuote, esitystapa on vapaa. Suosittelemme printattua kuittia palvelun nopeuttamiseksi.
  • Lippu ei ole henkilökohtainen.

 

MUUTA

  • Lisätietoja Fiskarsin kuljetuksesta info@tixitravel.fi
  • Lisätietoja Tixi Travelin bussimatkoista
  • Paikkoja on rajallisesti!

 

Information in English!