RYHMÄMATKAT YRITYKSILLE

Vaivatonta suunnittelua ja matkustamista ryhmille


 

Tarjoamme liikematkoja ja erilaisia työ- tai vapaa-aikaan liittyvien ryhmämatkojen järjestämiseen liittyviä palveluita.

  • bussikuljetukset, laivaliput
  • räätälöidyt sightseeing-retket pääkaupunkiseudulla
  • matkan ohjelmaan liittyvät varaukset ja järjestelyt kohteessa
  • majoitus- ja tilavaraukset
  • lentokenttäkuljetukset

 

Järjestämme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan lyhyitäkin räätälöityjä retkiä koko Uudenmaan alueella. Voit viedä asiakkaat kokouspäivän päätteeksi Kuusijärvelle savusaunaan ja avantoon tai tutustumaan Fazerin vierailukeskukseen. Tai järjestää työntekijöille virkistysmatkan Baltiaan ja me hoidamme kaikki järjestelyt aina ravintolan pöytävarauksia myöden.

Asiantunteva henkilökuntamme suunnittelee kokous-, kick off- ja virkistysmatkat sekä muut (esim. golf-matkat) kotimaassa ja Baltiassa. Suunnittelemme kokonaisuuden ja ohjelman, teemme varaukset ja kuljetamme asiakkaat ovelta ovelle.

 


RYHMÄMATKAT BALTIAAN

Viro ja Riika ovat oivia kohteita järjestää kokous-, kick off- ja virkistysmatka isommallekin ryhmälle. Paikan päälle pääsee nopeasti ja matka-ajankin voi hyödyntää esimerkiksi kokoustamalla laivalla. Nämä kohteet tarjoavat laadukkaat palvelut erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

 


NÄHTÄVYYKSIÄ JA KOKEMUKSIA

Päiväretki Vantaan parhaisiin kohteisiin. Kysy ryhmähintoja ja retken räätälöintiä teille!

Järjestämme esimerkiksi kokouspäivän päätteeksi asiakkaillenne tai henkilökunnalle visiitin Kuusijärvelle savusaunaan ja avantoon tai tutustumaan Fazerin vierailukeskukseen. Kysy eri vaihtoehtoja tai kysy tarjous omien toiveiden mukaan!

Tarjolla on sightseeing-kierroksista esimerkiksi Vantaalla (Fazer/ Heureka/ Kuusijärvi), Vanhassa Porvoossa, Fiskarsin Ruukissa, Sipoonkorven kansallispuistossa tai vaikka kierros Valimotien Outlet Streetillä (mm. Iittala, Vallila, Haglöfs, Nanso, Turo Tailor).

Sightseeing-retkillä tarjolla:

  • Vesipullot osallistujille
  • Kalustona VIP-bussi, 16-paikkainen tai 9-paikkainen minibussi

 


LENTOKENTTÄKULJETUS

Ennalta varattuna toteutamme lentokenttäkuljetuksia ryhmille. Kun meille on toimitettu lentotiedot, me huolehdimme aikatauluista ja toimitamme asiakkaan ajoissa lennolle sekä seuraamme saapuvien lentojen tietoja ja olemme paikalla oikeaan aikaan.