RYHMÄMATKA

Tixi Travel on erikoistunut ryhmämatkoihin.


 

Urheiluseuroille tarjoamme apua ulkomaan turnaus- ja leirimatkojen järjestämisessä. Hoidamme järjestelyt siltä osin kuin yhdessä sovitaan, jolloin asiakas voi myös vaikuttaa kustannuksiin. Tixi Travelin matkoissa asiakkaan etuna on oma kuljetuskalusto. Tämä näkyy hinnoittelussa, kun kuljetusta ei osteta toiselta palveluntarjoajalta.

Suunnittelemme ohjelman ja toteutamme kuljetuksen kohteiden välillä. Esimerkiksi kouluryhmät voivat suunnitella mukavan päivän ja katsastaa nähtävyydet Vantaalla. Kun me hoidamme kuljetuksen, mahtuu yhteen päivään useampi kiinnostava kohde, kuten Tiedekeskus Heureka, Fazer Experience Vierailukeskus, SuperPark…

Senioriryhmille tarjoamme ryhmämatkojen järjestelyitä toiveiden mukaan. Kulttuuria ja nähtävyyksiä Suomessa, kylpylämatka Baltiaan, risteily kaupunkikierroksella Ruotsiin tai ihan mitä vain on toiveena. Kuuntelemme toiveita, opastamme matkakohteiden valinnassa ja teemme järjestelyt.

Tarjoamme näitä palveluista kaikenlaisille ryhmille: fanimatkat, polttarit, kaveriporukoiden virkistysmatkat… Kysy lisää info@tixitravel.fi!

Palvelut ryhmille:

  • matkavaraukset kotimaassa ja ulkomailla
  • reitin ja ohjelman suunnittelu
  • matkajärjestelyt
  • teemamatkat
  • kuljetus