RYHMÄMATKA KOULULLE

Luokkaretkelle helposti ja vaivattomasti


Kouluryhmille tarjoamme Vantaalla monia mielenkiintoisia kohteita. Kun Tixi Travel huolehtii kuljetuksista, voi yhdessä päivässä kokea monta elämyksellistä kohdetta. Paitsi että kuljetus säästää aikaa, se myös tekee lasten ja nuorten kanssa kulkemisesta helppoa ja turvallista. Yhdellä hinnalla järjestämme kuljetuksen, kohteet ja lounaan. Tarvittaessa teemme myös majoitustarjouksen.

Alla on koottuna kolmesta mielenkiintoisesta kohteesta paketti, mutta kokoamme retkipäiviä myös toiveiden mukaan muustakin tarjonnasta (Ilmailumuseo, Flamingo, SuperPark, luontoretket ja muut aktiviteetit Kuusijärvellä).

 

PYYDÄ TARJOUS!

 


PÄIVÄRETKI VANTAALLA

Kohteet

Olemme koonneet kouluryhmille parhaat nähtävyydet Vantaalla yhden päivän mielenkiintoiseksi paketiksi. Päivä alkaa tiedekeskus HEUREKAssa, jossa voi tutustua tieteeseen ja teknologiaa hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Tekemistä ja oivaltamisen iloa on tarjolla kaiken ikäisille vuorovaikutteisissa näyttelyissä, planetaariossa, laboratorioissa, työpajoissa ja luovan rakentelun Ideaverstaassa. KUUSIJÄRVI on visiitti keskelle kauneinta Suomen luontoa. Happihyppely ja lounas saa jaksamaan loppupäivän. Päivän viimeinen kohde on lokakuussa 2016 avattu FAZER Experience Vierailukeskus. Opastetulla kierroksella voi tutustua suomalaisten rakastamiin makuihin, piipahtaa trooppisessa puutarhassa ja kurkistaa virtuaalitehtaisiin. Tarjolla on iloa ja elämyksiä kaikille aisteille sekä kierroksen päätteeksi Fazerin herkkuja.

Aikataulu

Aikataulu voidaan tehdä ryhmän mukaan. Esimerkiksi juna-aikataulu tai lisäohjelma kohteissa huomioidaan. Kaikki kohteet ovat joustavasti avoinna ympäri vuoden.

Hinta

Nämä kohteet kuuluvat julkisen tuen piiriin, joten voimme järjestää kouluryhmille retket kohtuullisella hinnalla. Nämä hinnat edellyttävät ennakkovarauksen ja -maksun. Koululaishinnat ovat voimassa suomalaisten peruskoulujen ja toisen asteen oppilaitosten ryhmille silloin, kun vierailu toteutetaan opettajan johdolla. Kouluryhmille retket vain arkipäivisin. (Kysy tarjous viikonloppu retkistä!)

  • Alle 15 oppilasta alkaen á 38€
  • 16 tai enemmän á 34€
  • Aikuiset samalla hinnalla
  • Ryhmissä jokaista alkavaa kymmentä oppilasta kohden yksi opettaja/muu aikuinen valvoja maksutta

Hinta sisältää:

  • kuljetuksen Vantaalla (esim lähtö juna-asemalta)
  • buffet lounaan sis. ruokajuoma, leivät, salaattipöytä, keitto, lämmin ruoka Cafe Kuusijärvellä
  • mahdolliset sisäänpääsymaksut (Heureka omatoiminen tutustuminen näyttelyihin ja Fazer Vierailukeskus kierros oppaan johdolla)

Lisäohjelma

Heurekassa lisähinnalla:

  • planetaarioesitys + 1,50€/ per osallistuja
  • osallistuminen yhteen ikäryhmälle sopivaan opastetuun kouluohjelmaan + 1,50€/ per osallistuja
  • osallistuminen yhteen ikäryhmälle sopivaan opastettuun kouluohjelmaan sekä yhteen vapaavalintaiseen planetaarioelokuvaan + 3€/ per osallistuja

 

Kuusijärvellä lisähinnalla opastettu metsäretki.

 

KYSY LISÄÄ! info@tixitravel.fi