Mikä on Tixi Travel?

 

Tixi Travel logoTixi Travelin tarina alkoi keväällä 2016. Cafe Viinikanat Oy on monialayritys ja kokemukset ravintola-, henkilökuljetus- ja matkailualalta vahvistivat sitä, että Vantaan matkailu tarvitsee ”jotakin” uutta. Mitä se jokin on, haki muotoaan tovin, mutta loppuvuodesta Tixi Travel oli alkanut hahmottaa suuntaviivojaan.

Aluksi lähtökohtana oli stopover-ohjelman mukaiset retket Vantaalla. Tästä syntyi Tixi Travelin ensimmäinen retkituote, johon yhdistettiin Visit Finlandin asettamien laatukriteerien mukaiset kohteet yhdeksi paketiksi eli Vantaan huippukohteet päiväretki. Seuraavaksi tuli eteen jo ennestään tutun toiminnan laajentaminen eli ryhmämatkat. Ja nyt palveluvalikoimasta löytyy myös teemamatkoina rakennetut valmismatkat!

Asiat ovat edenneet nopeasti, mutta kaikki on tehty erityisellä huolellisuudella ja perehtymällä alaan ja sen näkymiin tarkasti. Tixi Travel haluaa tehdä asiat vähän paremmin. Kuten sanotaan, ”to go the extra mile” asiakkaan hyväksi. Me palvelemme verkossa ja sähköisesti ajanhengen mukaisesti, mutta Tixi Travelista saa aina asiakaspalvelua myös perinteiseen tapaan, eli asiakaspalvelu on se mihin panostetaan. Tämä yhdessä laadukkaiden matkatuotteiden kanssa, jotka tarjoavat helpon tavan matkustella sekä mukavia elämyksiä, on Tixi Travelin toiminnan punainen lanka.

Hyppää kyytiin Tixi Travelin mukaan!