SKOGSRÖJET 3.-7.8.2017

D-A-D, Yngwie Malmsteen, Backyard Babies, Hardcore Superstar, Amaranthe ja pari muuta…


Skogsröjet festivaalin rosteri puhuu puolestaan. Paitsi että pääsee näkemään yhdellä festarilla monta hardrockin ykkösnimeä, on tässä luvassa myös ratkiriemukas rockreissu Ruotsiin!

Festivaalia on järjestetty jo vuodesta 2006. Tapahtuman taustalla on ryhmä yksityishenkilöitä, jotka vain haluavat järjestää hyvät festivaalit. Tämä siis eroaa isoista kaupallisista tapahtumista.

Tähän mennessä vahvistetut esiintyjät:
Yngwie Malmsteen, D-A-D, Amaranthe, The Darkness, Backyard Babies, Hardcore Superstar, Imperial State Electric, Ugly Kid Joe, Blind Guardian, Loudness, Krokus, Thunder, Pretty Maids, Mike Tramp, Sator, Corroded…

Festivaali järjestetään noin 40 kilometriä Norrköpingistä pohjoiseen Rejmyressä. Koska paikka ei ole kovin keskeinen, on Tixi Travel paketoinut tähän kaikki kuljetukset aina festivaalin portille asti! Paketissa on laivamatkat Helsinki-Tukholma Silja Symphonylla, bussimatkat välillä Tukholma-Norrköping sekä festaripäivinä kerran meno-paluu välillä Norrköping-Rejmyret. Ja mikä parasta, ei telttamajoitusta vaan kolmen tähden hotellimajoitus Norrköpingin keskustassa.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa matkasi pian!

 

MATKA – Skogsröjet 2017 festivaali

AIKA – 3.-7.8.2017
Lähtö:
To 3.8.2017
– Klo 15.15 (Tikkurilan asema, Hertaksentie 1, Vantaa) tai klo 16.00 Olympiaterminaali
(Laiva Silja Symphony, lähtö klo 17.00, Olympiaterminaali.)

Paluu:
Ma 7.8.2017
– Klo 9.55 Olympiaterminaali tai noin klo 11.00 Tikkurila

HINTA – 395 € + 115€ 2 päivän (pe-la) festivaalilippu

HINTAAN SISÄLTYY – Bussikuljetus kohteiden välillä, laivamatkat 4 hengen B-hyteissä Hel-Sto-Hel, pe-su (2 yötä) majoitus 2 hengen huoneessa Best Western Princess Hotel*** (sis. aamupala).

LISÄPALVELUT – Tixi Travelin kautta voi tilata ennakkoon buffet-ruokailut laivalla (buffetillallinen 38,50 euroa/hlö + aamiainen 11,50 euroa/hlö). Tästä maininta lisätietoihin.

 

  • Tämän matkan varausmaksu on 150€ vain matkan ja kuljetuksen varaaville/ 250€ matkan, kuljetuksen sekä festivaalilipun varaaville. Varausmaksu tulee maksettavaksi 7vrk varauksesta. Loppusumma maksetaan viimeistään 30 päivää ennen matkaa.
  • Ilmoita varauksen yhteydessä kenen kanssa hytti ja/tai huone jaetaan, jos matkakumppani(t) on tiedossa.
  • Tutustu Tixi Travelin erityisehtoihin sekä yleisiin valmismatkaehtoihin.
  • Lisätietoja info@tixitravel.fi
  • Paikkoja myynnissä 30

 

VARAA MATKA

Lisätiedot

Ehdot:
Yleiset valmismatkaehdot ja Tixi Travelin erityisehdot

Hyväksyn ehdot

Tilaan uutiskirjeen